Fried Okra Deluxe

Fired Okra Deluxe.jpg
I år blev Fried Okras seneste album ”Doing It Right” nomineret til en DMA Blues for Årets Blues Album og oveni det blev Fried Okra nomineret til DMA Blues’ livepris.
Fried Okra er en trio, men denne aften bliver det en hel anden omgang okra, der bliver serveret.
Til denne specielle koncert tager Fried Okra nemlig tre helt specielle gæster med på scenen:
Alain Apaloo, der er kendt i det danske musikmiljø som sanger, sangskriver og guitarist i både egne og andres bands. Apaloo spiller guitar som ikke så mange og blander både blues, jazz og musik fra sin vestafrikanske baggrund.
Kristian Jørgensen på orgel er til daglig pianist på Det Kgl. Teater. Men i ham banker et stort pianisthjerte for New Orleans-musikken, som han også optræder med.
Rune Højmark er en meget eftertragtet sideman i det danske blues- og rootsmiljø, som spiller både guitar og lapsteel. Højmark er med i mange sammenhænge - f.eks. Tyrants and Kings, Trainman Blues, Las Palmeras – og lagde også lapsteel på sangen Deep Water på Doing It Right.
I en live-anmeldelse fra 2020 skrev Mads Kornum fra Side 33 om Fried Okra:
”…som at sidde i et smukt gammelt godstog, hvor der både er blues, roots og trio-rock med som passagerer…Man kan sige, at de stadig har the blues, men de spiller den ud i vide og rodfyldte rammer.”
Denne aften har godstoget fået ekstra læs, og rammerne ved vi ikke, hvor ender.
Men som de siger alle 6: Det bliver en fest på scenen og i salen!
 
 
 
 
Fredag, 12. November 2021, 21:00
 
Pris: 130 Kr
Pris (Medlem): 100 Kr


Spillested: Casa V58
Vestergade 58
Aarhus C
8000
Danmark
86170968
http://casacarola.dk